Recepcija

Na recepciji možete biti usluženi na engleskom ili njemačkom jeziku

Ljetnja bašta

Ovo je mali raj za osvježenje u vrućim ljetnjim mjesecima. Nalazi se u centru varošice u dubokom lipovom ladu. Pokrivena je signalom bežicnog interneta, pa se možete osvježiti dok pogledate novosti i vaš e-mail. Nerijetko se čuje kompliment kako je to jedna od ljepših terasa na otvorenom u Crnoj Gori.

Parking

Kapacitet: 20 mjesta + 2 bus + 6 mjesta

Ukupan broj parking mjesta je 20 automobila i 2 autobusa. Na zahtijev možete se partkirati i iza hotela, što zna biti praktično ako ste došli motorom. Za bicikliste imamo specijalnu prostoriju gdje mogu odložiti svoju opremu.

Aperitiv bar

Kapacitet: 40 mjesta

Aperitiv bar se nalazi u produžetku kafane.

Restoran

Kapacitet: 200 mjesta.

Restoranska ponuda obuhvata nacionalne i moderne kulinarske specijalitete. Ne propustite šansu da probate unikatnu hranu ovog podneblja koja je sinonim za zdravu ishranu i kvalitet. Prostrana restoranska sala može primiti do dvije stotine ljudi, te je pogodna za održavanje raznih vrsta svečanosti. Tu je i kamin sa ložom, te vam preporučujemo da sa prijateljima uživate u nezaboravnim trenutcima kraj vatre. U produžetku restorana nalazi se sala za poslovne sastanke zatvorenog tipa kapaciteta do dvadeset ljudi.

Kafana

Kapacitet: 200 mjesta

Kafana je omiljeno mjesto okupljanja lokalnog stanovništva i naših gostiju. Opremljena je televizorom sa extraTV prijemnikom, te uz piće možete odgledati aktuelni sportski meč ili omiljenu emisiju.

Konferencijska sala

Po potrebi, restoransku salu je moguće prilagoditi za održavanje seminara, konferencija, radionica i sličnih aktivnosti. Od dodatne opreme možemo obezbijediti: govornicu, ozvučenje sa bežičnim mikrofonom, projektor i platno za projektor. Tu su i kancelarijske usluge te nećete imati problema da nešto iskopirate ili odštampate. Sala je pokrivena bežicnim internetom. U mogućnosti smo obezbijediti i snimanje vaših aktivnosti u FullHD video formatu.

Sadržaji:

Telefon Sef Kafana Restoran Banka Bežični internet SatTV Aperitiv bar Konferencijska sala Ljetnja bašta Bankomat

Sportski sadržaji:

Biciklizam

Biciklizam

Teretana

Teretana (uskoro)

Tenis

Tenis

Fudbal

Fudbal

Kućni red

Prijavljivanje

Prijavljivanje - 14:00-00:00 sati

Odjavljivanje

Odjavljivanje - 07:00-12:00 sati

Dorucak

Dorucak - 07:00-10:00 sati

Rucak

Rucak - 13:00-17:00 sati

Vecera

Vecera - 18:00-21:00 sati

Zabranjeni kucni ljubimci

Kucni ljubimci nijesu dozvoljeni

Zabranjeno pušenje

U sobama je zabranjeno pušenjeFaLang translation system by Faboba