06.10.2007. Okrugli sto "Bjelasica i Komovi Integralni razvoj"

Na opšte zadovoljstvo organizatora i nas kao domacina 06. i 07. oktobra održava se okrugli sto sa temom "Bjelasica i Komovi - Integralni razvoj". Na skupu je zastupljen i beranski casopis "Tokovi" koji se bavi naucnim, književnim i društvenim pitanjima. Neke od tema vezanih za Bjelasicu i Komove izlagane na skupu su: koncepcija integralnog razvoja, prostorno-planske i demografske pretpostavke integralnog razvoja, endemske biljke, ljekovito bilje, turisticko ekonomski potencijal, gljive, turisticke vrijednosti reljefa i klime, perspektive razvoja turizma i zaštite životne sredine, turisticki potencijali, vode kao resurs, zdrava hrana, održivi razvoj Bjelasice i Komova i doline Tare, održivi zdravstveni turizam, uloga visokog obrazovanja u razvoju, uticaj izduvnih gasova na životnu sredinu, rudno blago, stanje šumarstva i industrije za preradu drveta od 1994. - 2007. god., 

ekspanzija gradnje - realna prijetnja ovim planinama, kombinovani vid turizma (planina - more), putna infrastruktura, regionalna i prekogranicna saradnja, svjetska banka za obnovu i razvoj - prezentacija projekta uredenja slivova Tare i Lima, projekti Austrisko - Crnogorskog partnerstva itd.

FaLang translation system by Faboba

Specijalne ponude

Popust za ljeto 2014

Mlađi parovi, studenti i planinari ove godine mogu dobiti popust od 20% za usluge prenoćišta.

Poseban popust za ljeto 2012

Ovog ljeta smo za vas pripremili poseban popust. Za goste koji ostaju tri ili više dana, polupansion nudimo po super sniženoj cijeni od 22.00€ po osobi. Dobrodošli.