28.08.2009. Prvi džip foto safari - Andrijevica 2009

Učesnici prvog džip foto safarija - Andrijevica 2009 uživali su u prelijepim predjelima Bjelasice i Komova i dobroj zabavi. Preko 80 prijavljenih ucesnika koji su krenuli zorom iz Andrijevice kretali su se preko Željevice - Gradišnjice - Zotinog brda - Jelovice - Zekove glave - Vranjaka - Krivog dola - Lise - Trešnjevika - Štavne (Komovi) i preko Konjuha se vratili u Andrijevicu. U blizini Zekove glave napravili su pauzu gdje su imali obezbjedjenu užinu. 

Nakon kratke pauze na Štavnoj i u Konjusima ucesnici su se vratili u Andrijevicu i u našem hotelu imali oproštajnu veceru. Tu su se sabirali utisci, upucivale pohvale i kritike, mada najviše se komentarisala neprikosnovena ljepota Bjelasice i Komova. Organizator je obecao druženje i sledece godine i zahvalio svima koji su ucestvovali i pomogli da se ova manifestacija organizuje. Facebook grupa se nalazi ovdje.

FaLang translation system by Faboba

Specijalne ponude

Popust za ljeto 2014

Mlađi parovi, studenti i planinari ove godine mogu dobiti popust od 20% za usluge prenoćišta.

Poseban popust za ljeto 2012

Ovog ljeta smo za vas pripremili poseban popust. Za goste koji ostaju tri ili više dana, polupansion nudimo po super sniženoj cijeni od 22.00€ po osobi. Dobrodošli.