Svadbe

Po dogovoru sa vama obezbijeđujemo sve uslove za održavanje svadbi i veselja. U mogućnosti smo obezbijediti hranu, piće, zabavljače i dekoraciju sale. Naše usluge možete parcijalno unajmiti, pa na primjer možete unajmiti samo salu i usluge pića.

Sobni servis

Pružamo usluge sobnog servisa - piće, hrana, doručak u sobi. Dovoljno je pozvati recepciju sa telefonskog aparata u sobi.

Vešeraj

Zaboravili ste ponijeti dovoljno odjeće? Nema problema, naše osoblje će ponijeti vašu odjeću u vešeraj a po zahtijevu i opeglati.

Planinarski vodič

Ukoliko želite obići prirodne ljepote u okruženju, vodiči koji su na raspolaganju mogu uslužiti individualne goste i grupe. Odlični su poznavaoci lokalnih terena, imaju potrebne sertifikate i znanje prve pomoći. Na ovom linku možete se detaljno upoznati sa nekim od destinacija koje su na raspolaganju. Jedan od njih je predsjednik planinarskog kluba "Kom" a drugi višegodišnji vodja izvidjača.

Organizacija obilazaka i tura

Ukoliko ste turistička agencija ili organizovana grupa, u dogovoru sa vama pružamo neophodnu logistiku ili potpunu organizaciju lokalnih tura ili obilazaka. Dakle možemo obezbijediti prevoz, vodiče, lunch pakete, osmišljavanje tura prema vašim željama i slično.Iznajmljivanje biciklističke opreme

Okolni tereni su vrlo pogodni za vožnju bicikala. Više o tome nadjite na stranici biciklizam klikom ovdje. Bicikla koja iznajmljujemo su uvijek spremna kako biste mogli uživati u vožnji po obližnjim mjestima i planinama. Od 2010. imamo sertifikat ministarstva turizma za Bed&Bike standard, pa samim tim i prostoriju za odlaganje vašeg vlastitog bicikla. U skladu sa standardom posjedujemo i osnovni neophodni alat za popravku bicikala.

Iznajmljivanje moto-cross opreme

Ukoliko više volite adrenalinsku vožnju, spremne vas čekaju i par enduro motora. Na ovaj način u stanju ste da za jedan dan napravite izuzetno velike i kvalitetne ture, koje inače ne bi ste mogli sa terenskim vozilom. U pitanju su lakši motori do 125 kubika, koje je jednostavno voziti. Molimo vas da nas prethodno kontaktirate i provjerite dostupnost istih, a više informacija o lokacijama koje preporučujemo nadjite klikom ovdje.

FaLang translation system by Faboba